Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, analizuoti lankytojų veiklą ir teikti individualizuotus skelbimus, šioje svetainėje yra naudojami slapukai ir socialinių tinklų įskiepiai. Slapukų ir įskiepių naudojimą galite pasirinkti patys nustatymuose. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.
Prisijungti
Prekės krepšelyje
Jūsų krepšelis tuščias
Išsirinkus norimas paslaugas, spauskite mygtuką "Į krepšelį"
„BookitNow“ yra įmonių grupės „Gera Dovana group“ dalis.

2020 metų makiažo trendai: 20 makiažo idėjų!

2020-10-26

2020 metų makiažo trendai: 20 makiažo idėjų!

Vasara turbūt daugumos mėgstamiausias sezonas. Tačiau argi galima sakyti, kad ruduo ar žiema neturi savo žavesio? Atvėsę orai diktuoja ir makiažo tendencijas. Kai lauke tamsiau, norisi ryškiau pasidažyti lūpas, pagražinti akis pastelinės spalvos šešėliais, pasigražinti blizgučiais. Taip tarsi stengiamės išsiskirti iš niūros aplinkos. Dabar pats metas išbandyti populiariausius 2020 metų trendus, kad pasitinkant naujuosius metus būtumėte jau atradusios savo mylimiausią. Žinoma, atrodo, kam tas makiažas kiekvieną dieną? Tačiau tikrai galima rasti nedidelių progų pasigražinti ir suspindėti minioje. O kartais užtenka tiesiog to, kad norisi pakelti sau nuotaiką. Juk yra sakoma, kad moteris turi puikiai atrodyti net ir nešdama šiukšles. Dalinamės 20 makiažo idėjų, kurias verta išbandyti šiais metais!  

Įvairiaspalvis akių makiažas 

Derinti kelias skirtingas akių šešėlių spalvas yra puikus būdas eksperimentuoti. Tačiau nepamirškite vienos taisyklės, jei norite, kad akių šešėliai tobulai pasidengtų - būtinai naudokite makiažo pagrindą. Taip spalvų perėjimai atrodys tobulai, o akių šešėliai nesubėgs ir nebyrės. Žinoma, svarbu ir kokybiška kosmetika.  

 
 
 
View this post on Instagram

With love ❤️💛💙🔥🇨🇩 #independanceday

A post shared by Anoushka (@signecatseyes) on

Daugiau tušo ant blakstienų  

Dažnai sakoma, kad tušo ant blakstienų reikėtų tepti labai nedaug. Tačiau šiais metais tendencijos sako visai ką kitą. Būkite ryškios ir drąsios, tepkite tušą ant blakstienų, negailėkite jo. Braukiant šepetėliu per blakstienas tušo lazdelę kreipkite nuo šaknų iki galiukų. Taip blakstienas tarsi išpūsite.  

Spalvinga apatinė linija  

Dažniausiai ryškinama tik viršutinė blakstienų linija. Tačiau 2020 metų tendencija - ryški apatinė linija. Viskas, ką reikia padaryti, tai aptinę liniją išbrėžti tokia pačia ar keliais tonais šviesesne spalva. Puikus būdas išsiskirti ir išbandyti kažką naujo.  

 
 
 
View this post on Instagram

🎨 @jessikabvillegas // #makeup #hair

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully) on

Gyvūnų raštai  

Pats laikas išbandyti kai ką visiškai naujo. 2020 metų topas - gyvūnų raštai. Nepaneigsite, kad atrodo tikrai įspūdingai. Taip papuoštos akys atrodo be galo išraiškingai. Žinoma, tai padaryti pačiai gali būti sudėtinga. Tačiau profesionalus makiažas Jus išgelbės. Neabejojame, kad kiekviena gera vizažo meistrė sukurs šį meną ant Jūsų akių vokų.  

 
 
 
View this post on Instagram

what’s good

A post shared by sydney lynn (@sydneylcarlson) on

Blizgūs akių šešėliai 

Dar viena makiažo tendencija - blizgūs akių šešėliai. Kai norisi kažko įdomesnio, ryškesnio, užtenka šiek tiek blizgučių virš blakstienų linijos. Paskirstykite juos lengvai ant akių vokų - atrodys puikiai ir jaunatviškai.  

Ryškus blakstienų tušas  

2020 metais paslėpkite juodą blakstienų tušą. Šiemet metas eksperimentuoti su spalvomis. Pažiūrėkit, kaip išskirtinai atrodo rožinis tušas! Na, o jei Jums tai kiek per drąsu - rinkitės mėlyną, žalią ar rudą blakstienų tušą. Šių spalvų tušas atrodys natūraliau, tačiau įspūdį tikrai paliks.  

Neoninės spalvos makiaže 

Neoninės spalvos akių makiažui tikrai ne naujiena. Net jei ir nesate iš tų, kurios puošiasi ryškiomis spalvomis, galite būti ramios. Šiemet madinga akių vokus paryškinti neonine spalva labai minimaliai. Tai suteikia šiek tiek žaismingumo, bet tuo pačiu išlaikomas natūralumas.  

 
 
 
View this post on Instagram

😾😾😾 the Peggy necklace @sophiebillebrahe

A post shared by Rowan Blanchard (◕‿◕)🌹 (@rowanblanchard) on

Rožinės lūpos 

Iki šiol visos dievino raudonas lūpas. Tačiau 2020 metų makiažo tendencijos diktuoja naujas madas. Šiemet rinkitės ryškiai rožinės spalvos lūpų dažus. Tiks patys įvairiausi rožiniai atspalviai. O jei norite, kad lūpdažiai išsilaikytų puikiai, rinkitės matinius, o ne kreminius lūpų dažus.  

Plaukiojantis akių makiažas 

Jei esi iš tų, kuriai pieštuku nubrėžti liniją palei blakstienas sudėtinga, dabar gali atsipalaiduoti. Naujausios tendencijos šiais metais keičiasi. Dabar atrodysi madingai su linija, kuri bus nubrėžta gerokai aukščiau. O jei dar išbandysite ryškesnias spalvas, akys atrodys tobulai.  

Akvarelinis makiažas 

Tai turbūt viena gražiausių makiažo tendencijų šiais metais. Žaisminga, švelnu, svajinga. Galite akių vokus dengti ir keliomis skirtingomis spalvomis. 

 
 
 
View this post on Instagram

@hunterschafer

A post shared by Ruben Chamorro (@rubcha) on

Struktūrizuoti antakiai  

Dar ką tik buvo madingi vešlūs, natūralūs antakiai. 2020 metais ir vėl sugrįžta struktūrizuoti, aiškių formų antakiai. Norėdamos sutvarkyti nepaklusnius antakius naudokite skaidrų antakių gelį.  

Pastelinės spalvos akių kontūras 

Pastelinis akių kontūras vienas iš gražiausių 2020 makiažo trendų. Dabar labai paprasta pridėti subtilių spalvų neperžengiant ribos. O makiažas iš karto atrodo gyviau.  

Puošnus makiažas 

Ką reiškia puošnus? Ogi būkite drąsios ir išbandykite įvairias papildomas detales, kad makiažas atrodytų dar įspūdingiau. Be plaukų papuošalų puikiai ir išskirtinai atrodys ir atskiros detalės ant vokų ar palei plaukų liniją. Atrodo tikrai originaliai, tiesa?  

 
 
 
View this post on Instagram

#Repost @imagebyella . ⚜️ornate⚜️ hair & makeup by me on me #bts product details: Skin: @pixibeauty glow tonic @cetaphiluk daily defence moisturiser spf 50+ Pure macadamia nut/almond/argan oil diy blend @weledauk skin food Base: @glossier skin tint - dark and deep @narsissist radiant creamy concealer - ginger @illamasqua gel sculpt - silhouette @narsissist Blush - Amour @narsissist Bronzing Powder - Casino @delilahcosmetics pure touch micro-fine loose powder - translucent @bennyemakeup translucent face powder - topaz @maccosmeticsuk prep + prime fix+ - goldlite Eyes: @patmcgrathreal mothership palette v: bronze seduction - astral luna gold @duoadhesive eyelash glue - clear @eyeko mascara - black magic gems from @ebay seller: trudyspanish Eyebrows: @nyxcosmetics_uk micro brow pencil - black @glossier boy brow - clear Lips: @maccosmeticsuk lip pencil - spice @fentybeauty gloss bomb - fu$$y Hair: @ecostyle_uk olive oil styling gel . #makeuplooks #mua #makeupartist #editorialmakeup #theartistedit

A post shared by The Artist Edit (@theartistedit) on

Subtilus, dėmėtas lūpų makiažas 

Ne visos nori lūpas dažyti itin ryškiomis spalvomis. 2020 metų tendencija – vos pastebimos tamsesnės spalvos ant lūpų. Dėmės padeda sukurti švelnią, itin svajingą spalvą. Be to, neprireiks nei lūpų kontūro nei kitų papildomų priemonių.  

 
 
 
View this post on Instagram

Макияж выполнен на косметике @manlypro72

A post shared by ZHALKO (@zhannamua) on

Skirtingos spalvos 

Jei mėgstate rizikuoti ir išbandyti skirtingas makiažo tendencijas, ši Jums tikrai patiks. Išbandykite skirtingų spalvų akių makiažą. Galite akių vokus dažyti visiškai skirtingais atspalviai, kurie sukuria priešpriešą. Mėlyna su oranžine, raudona su žalia, balta su juoda. Taip pat galite pasirinkti panašias spalvas - alyvinę su melsva ir panašiai.  

Raudonas dūminis makiažas 

Dūminis akių makiažas populiarus jau nuo neatmenamų laikų. Tačiau vietoje tamsios juodos spalvos rinkitės ryškesnes spalvas. Štai kaip tobulai atrodo raudonos dūminės akys, puikiai atrodys miško žalia ar tamsiai mėlyna. Užburiantis vaizdas, tiesa?  

 
 
 
View this post on Instagram

ℍ𝔸𝕃𝕃𝕆𝕎𝔼𝔼ℕ 𝕄𝔸𝕂𝔼𝕌ℙ • 🧙‍♀️FDT perfection éclat @sephorafrance 🧙‍♀️Smart @kikomilano 🧙‍♀️Wonder stick @nyxcosmetics_france 🧙‍♀️Blush + Bronzer + Highlither @shopmissa YEUX 🧙‍♀️Bright @beautybaycom 🧙‍♀️Vivid Earth @sephoracollection @sephorafrance 🧙‍♀️Climax @narsissist 🧙‍♀️False lashes @maccosmeticsfrance 🧙‍♀️Flyliner @fentybeauty 🧙‍♀️Crayon noir @eye_care_cosmetics 🧙‍♀️Eyeliner Handaiyan LEVRE 🧙‍♀️Everlasting lip liner @thekatvond 🧙‍♀️#lipstories 🧙‍♀️Gloss @claireseurope • • #carlotamakeup #makeup #maquillage #maquillaje #makeupaddict #cutcrease #cutcreasemakeup #eyemakeup #makeupeye #makeuplook #makeuplife #makeuplover #makeupartist #makeupartistic #makeupidea #closeup #mua #makeup2020 #makeuphalloween #makeupfrance #eyeliner #eyeshadow #eyebrows #xojoojo #luluetsespinceau #camiliashare #sharemeclem #mananakeup #celiaamue

A post shared by ℂ𝕒𝕣𝕝𝕠𝕥𝕒 𝕄𝕒𝕜𝕖𝕦𝕡 🌺 𝙼𝚊𝚔𝚎𝚞𝚙 𝚊𝚍𝚍𝚒𝚌𝚝 (@carlota_makeup.ytb) on

Rožiniai skaistalai  

Persikinės spalvos skaistalus pamirškite. Šių metų tendencija - ryškiai rausvos spalvos skaistalai. Turite švytėti. Beje, jų neužteks tik ant skruostų. Skaistalais padenkite skruostus, smilkinius ir vietas po antakiu. Taip suteiksite švelnų ir švytintį įvaizdį.  

Pastelinis makiažas 

Pastelinės spalvos sugrįžta. Pažiūrėkite, kaip nuostabiai atrodo subtilus, švelnus makiažas. Beje, jei atkreipsite dėmesį, antakiai tvarkingai sušukuoti, suteikta forma. Šiek tiek švelnių skaistalų ir švelnios rožinės spalvos blizgesys.  

Natūralios spalvos 

Makiaže drąsiai naudokite žemės spalvas, gamtos spalvas. Jos visuomet atrodo puikiai, be to, puikiai dera su rudeniškomis gamtos spalvomis. O kelių žemiškų spalvų derinys sukurs iš ties įspūdingą makiažą, kuris neatrodys per daug iššaukiantis.  

Žiemiškos spalvos 

Nors paskutiniais metais žiemos vis šiltesnės ir rečiau sulaukiame sniego. Tačiau žiemiškas, ledo karalienės įvaizdis tikrai nepamirštas. Išbandykite šaltas, mėlynas spalvas. Papildomai akis pagražinkite mažais blizgučiais.  

2020 metų makiažo trendai kviečia moteris eksperimentuoti ir nebijoti išbandyti naujoves. Bet tuo pačiu galite pastebėti, kad vis labiau mėgstamos pastelinės spalvos. Žinoma, tai nereiškia, kad ryškios spalvos pamirštos. Svarbiausia, kad makiažas padėtų atskleisti Jūsų asmenybę, o Jūs jaustumėtės jaukiai su savo nauju įvaizdžiu. Būkite žavios!  

Atgal