Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, analizuoti lankytojų veiklą ir teikti individualizuotus skelbimus, šioje svetainėje yra naudojami slapukai ir socialinių tinklų įskiepiai. Slapukų ir įskiepių naudojimą galite pasirinkti patys nustatymuose. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.
Prisijungti
Prekės krepšelyje
Jūsų krepšelis tuščias
Išsirinkus norimas paslaugas, spauskite mygtuką "Į krepšelį"
„BookitNow“ yra įmonių grupės „Gera Dovana group“ dalis.

2021 metų nagų dailės tendencijos: ką būtina išbandyti?

2021-02-08

2021 metų nagų dailės tendencijos: ką būtina išbandyti?

Nagų dailės tendencijos kiekvienais metais atneša naujovių. Ne išimtis šiemet. Dabar, kai jau galime vėl sugrįžti pas savo manikiūro meistres, pats metas išbandyti nagų lakavimą su įdomiais ir išskirtiniais dizainas. Laikas parodyti savo nagučius! Paklausite, o koks nagų lakavimas šiemet madingas? Svarbu būti drąsiai, išsiskirti ir nebijoti grafinių elementų bei spalvų! 

Geliniai nagai – nagų dailės pavyzdžiai 

Pasidalinsime su Jumis įdomiausiais nagų dailės dizainais, kuriuos privalai išbandyti. Sužinokite, kokie raštai, spalvos ir detalės madingiausios šiais metais.  

Grafiniai elementai 

Šį pavasarį sužavėk visus drąsiais grafiniais elementais ant savo nagų. Nebijok rinktis kontrastingų spalvų skirtingoms figūroms. Tai gali būti juoda ir balta, mėlyna ir rožinė, žalia ir raudona.  

Svarbu ryškus kontrastas ir išskirtinės detalės. Na, o jei nemėgstate itin ryškių kontrastų, galite rinktis ir tos pačios spalvos skirtingus atspalvius.  

Holografinės detalės ant nagų  

Puoškite nagus holografinėmis detalėmis. Tokios detalės itin traukia dėmesį. O išgauti šiam efektui prireiks tik specialaus pigmento, kuris atspindi daleles. Taip galite puošti visą nagą arba tik dalį jo. Prieš tai padengus nagą švelnia spalva, holograma įgaus daugiau atspalvių. Galima nagus nulakuoti ir bespalviu laku, tuomet padengti šviesą atspindinčiomis dalelėmis. Tuomet šis blizgesys atrodys subtiliau ir švelniau.  

Nude ir švelnus prancūziškas manikiūras 

Jei norisi švelnių spalvų, prancūziškas lakavimas ir nude spalvos vis dar populiarios. Švelnios pastelinės spalvos, balti, tvarkingi nagų galiukai. Toks lakavimas itin romantiškas ir puikiai tiks moterims bei merginoms, kurios nenori itin ryškių detalių ir spalvų. Nagai, nulakuoti švelniomis spalvomis visuomet atrodo ne tik tvarkingi, bet ir suteikia rafinuotumo.  

Perliukai 

Vis dažniau nagų dailėje naudojamos ne tik akutės, bet ir perliukai. O nagus jais dabinti galima įvairiai. Jei norisi prabangos - būtinai reikėtų naudoti tikrus, mažus perliukus. Na, o jei norite tik žaismingų detalių, perliukai gali būti ir imitacija. Drąsios merginos perliukais gali dabinti visus nagus. Na, o jei norisi minimalios elegancijos, akcento – perliukus gražu išdėstyti palei kutikulę. 

Taisyklingos formos  

Nagus išpieškite langeliais, kvadratėliais. Galite taip dabinti tik dalį nagų arba net ir visus. Štai pavyzdyje matote, kaip gražiai dera dvi pastelinės spalvos ir rombo formos juodos detalės. Jos nagams iš karto suteikia išskirtinumą. Tokie nagai atrodo be gali stilingai. O jei dar priderinsite aksesuarus ar drabužių spalvas. Būsite tikra stiliaus ikona! 

Kitoks prancūziškas lakavimas 

Jei jau atsibodo įprastas prancūziškas lakavimas ir norisi išbandyti kažką naujo – pabandyk pakeisti spalvas. Tegul nagų galiukai bus juodi. O jei dar pridėsi kelias žėrinčias akutes. Toks manikiūras atrodys įdomiau ir ne taip įprastai. 

Iškilios formos 

Jei mėgstate lakuoti nagus viena spalva ir padabinti tik vieną nagą, rinkitės originalias detales. Štai kaip įdomiai atrodo 3D raštai ant nago. Iš karto suteikia prabangos ir išskirtinumo.  

Augalų motyvai  

Pasitinkant šiltesnius orus norisi šilumos ir spalvų ant nagų. Pavasarį ir vasarą itin madingi įvairių augalų  motyvai. Ypatingai gėlių. O štai, kaip nuostabiai atrodo nagų dizainas, kuris vaizduoja saulėgrąžas. Tobulos spalvos ir raštai. Iš karto traukia akį ir primena, kad pavasaris jau čia pat.  

Gyvūnų odos raštai  

Leopardas, zebras, o gal gyvatė? Kokio gyvūno odos raštus atkartosi ant savo nagų? Tai gali būti keli akcentai arba taip padabinti visi nagai. Gyvūnų odos motyvai madingi ir šiemet. Drąsiai eksperimentuokite, derinkite įvairias spalvas. Juk ilgalaikis gelinis lakavimas suteikia galimybę turėti ant savo nagų pačius gražiausius meno kūrinius. Beje, gyvūnų odos raštais savo nagus puošia ir tokios žvaigždės, kaip Ariana Grande ar Kendall Jenner. 

Prancūziškas lakavimas ir juoda spalva 

Visos esame įpratusios matyti prancūzišką lakavimą galiukams naudojant baltą spalvą. Tačiau išbandykite šį tą kitokio. Lakuokite juos juoda. O jei norisi dar įdomesnio varianto, lakuokite juodai ir pusmėnulį prie kutikulės. Toks nagų dizainas atrodo itin stilingai ir šiuolaikiškai.  

Išskirkite vieną ar du nagus 

Kai nesinori per daug margų nagų ir daugybės įvairių raštų, puošti ir kitaip lakuoti galite tik vieną ar du nagus. Dažniausiai pasirenkama juos tiesiog nulakuoti kita spalva, taip pat dažnai pasirenkami ir blizgučiai ar holograma. Viskas priklauso ir nuo to, kokia spalva lakuosite likusius nagus. O jei pačiai sunku sugalvoti, kaip išskirti kelis nagus, manikiūro meistrė Jums tikrai patars. Nagų dizainas – tai tarsi atskira meno rūšis. Tad manikiūro meistrės ne tik moka dailiai sutvarkyti nagučius, bet ir juos įspūdingai papuošti, išpiešti.  

Švelni rožinė 

Ne visos nori nuolat kažkaip išskirtinai dabinti nagučius. Ir visai nereikėtų pergyventi, kad būsite nemadinga. Švelnios, rožinės spalvos ar nude spalvos visuomet bus tos, kurios bus madingos. Juk natūralumas ir paprastumas buvo pastarųjų metų topas. Ir šiemet galite nevengti natūraliai atrodančių nagų lako spalvų. Jos tokios švelnios, moteriškos. 

Kosmosas ant nagų 

Šiais metais itin madingi kosmoso motyvai ant nagų. Žvaigždės, galaktika ar tiesiog kosmosą atvaizduojančios spalvos. Tai gali būti piešinėliai ant nagų ar tiesiog abstrakčios detalės primenančios galaktiką. Galima išbandyti pačias įvairiausias technikas – folijos gabalėlius, katės akį, blizgučius. 

Metalinių nagų efektas 

Vis dar populiarus išlieka ir metalinių nagų efektas. Visiškai nesvarbu, kokią spalvą pasirinksite. Toks nagų lakavimas atrodo ypač prabangiai ir išskirtinai. Tinka tiek trumpiems, tiek ilgiems nagams.  

Balta? Ir nieko daugiau? 

Nors dažniausiai balta spalva nagus lakuoja nuotakos, tai nereiškia, kad kasdien negalite džiaugtis tokiais nagais. Balta spalva visuomet madinga, ji dera prie bet ko. Nagai atrodo tvarkingi ir nekrenta per daug į akis. Jei nemėgstate per daug išsiskirti ir dievinate tvarką, balta spalva Jums tiks! 

Marmuras – vis dar madingas 

Marmuriniai nagai taip pat vis dar išlieka madingi. Tačiau galite drąsiai žaisti spalvomis ir nebūtinai imituoti įprastą pilką marmuro spalvą. O štai pavyzdyje matote, kaip gražiai atrodo vos keli nagai su marmurinio lakavimu. Subtilu, tačiau tikrai originalu.  

Akutės ir deimantai 

Kas gali nagams suteikti puošnumo ir prabangos? Akutės ir deimantai! Jei ruošiatės šventei ar tiesiog norite džiaugtis puošniai nagais, drąsiai juos dabinkite įvairiomis akutėmis ir deimančiukais. Nebijokite ir didesnių elementų. Beje, įvairūs akmenėliai ir brangakmeniai šio sezono topas! 

Žalia spalva 

Vienas karščiausių šio sezono atspalvių - žalia. Tinka visi jos galimi atspalviai - šviesiai žalia, mėtinė, neoninė, smaragdo žalia ar itin tamsi žalia spalva. Išmėginkite kuo daugiau jos atspalvių ir nagai kas kartą atrodys vis kitaip. Be to, žalia simbolizuoja gyvybę, natūralumą, gamtą. Žalia veikia itin raminančiai. Tad jei pas Jus gyvenime nuolatinis chaosas, šiek tiek ramybės galite įnešti lakuodamos nagus žaliai.  

2021 metai – tikrai puikūs metai, kadangi šiemet galite rinktis iš daugybės skirtingų nagų dailės dizainų. Nuo grafikos detalių, holografinių detalių iki švelnių pastelinių spalvų ir abstrakčių piešinių.  

Kokia spalva šiais metais madingiausia? 2021 metais madingiausios šios spalvos: mėtinė, natūralūs, rožiniai atspalviai ir šilkmedžio žalia spalva. Taip pat itin madinga ryški geltona bei visi ryškūs žalios spalvos atspalviai. Būkite drąsios, išskirtinės ir žaismingos! 

Atgal